Toiminta- ja esittelypisteet 2018

Teepiknik 2018 toiminta- ja esittelypisteet sijaitsevat Ronkaalan pesäpallokentällä ja rannalla.

 

Haapajärven 4H

4H:n pisteellä on Teekuppipajatso, toiminnan esittelyä ja hattaran myyntiä.

 

Haapajärven Kiilat

Kiilat järjestävät leikkimielisiä kilpailuja.

 

Maaselän Latu

Maaselän Latu tuo Ronkaalan rantaan kajakkeja ja kanootteja kokeiltavaksi. Lyhyen opastuksen jälkeen voit itse kokeilla melontaa valvotusti ja turvallisesti.

Oman alueemme joki- ja järvimaisemat sekä lähellä oleva luonto tarjoavat mahtavat puitteet melontaharrastukselle. Järjestämme myös melonnan peruskursseja, opastettuja retkiä, ym. Yhdistykseltämme löytyy kajakkeja ja kanootteja joilla harrastuksen alkuun pääsee ilman omaakin kalustoa.

Maaselän Ladun piisteeltä saa myös tuoreita lettuja ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.

Tervetuloa tutustumaan!

https://www.facebook.com/maaselanlatu/

 

Minna Kuisma

Minna Kuisman tahdissa jokainen pääsee kokeilemaan Lavis lavatanssijumppaa. Lavis-Lavatanssijumppa on yhdistelmä lavatanssiaskeleita ja jumppaliikkeitä. Helppoa, hikistä ja hauskaa. Kaikki ovat tervetulleita jumppaamaan yhdessä.

Minna Kuisma on koulutettu Lavis- ja Allas-Lavis -ohjaaja. Hänellä on reilun kahden ja puolen vuoden kokemus Laviksen ohjaamisesta. Kuisma toimii Jokilatvan Opiston liikunnanopettajana.

 

Savikummun hevostoiminta

Sanna Bäck tuo Teepiknikille ainakin ihastuttavan minihevosen. Mahdollisesti paikalle saapuu myös isompi hevonen talutusratsastusta varten. Savikummun hevostoiminnan esittelyä.

 

Haapajärven seurakunta

Seurakunnan pisteellä mukavaa toimintaa kaikille. Pisteellä saa myös Helppiä, jos tulee pipi.

 

Haapajärven Paloasema / VPK

VPK:n ja paloaseman toiminnan esittelyä.

 

Lilja -poni

Lilja on 13-vuotias, mustanruunikko shetlanninponitamma. Tämä pirteä ponineiti hurmasi nykyisen emäntänsä, Katjan, heti ensisilmäyksellä. Lilja rakastaa rapsutuksia eikä mustan otsaharjan alta kimaltava ruskeiden silmien pilke jätä ketään kylmäksi! Lilja toimii nykyään monitoimiharrasteponina ja parhaimmillaan Lilja on kärryjä vetäessään. Senpä vuoksi Lilja-poni ja hänen emäntänsä toivottavat lapsukaiset tervetulleiksi istahtamaan kärryjen kyytiin nauttimaan kavioiden kopseesta ja Teepiknikin suomasta iloisesta tunnelmasta! Kärryajelua Lilja-ponin kyydissä. 2€ / henkilö.

 

Kalustetalo Niemelä

Kalustetalo Niemelä tuo Teepiknik alueelle kesäkalusteita kaikkien iloksi. Kaikki kalusteet ovat myös myytävänä. Tiedustelut: kalustetalo.niemela@co.inet.fi

 

Haapajärvi-Seura

Haapajärvi-Seura tuo Teepiknikille lasten pomppulinnan. Vanhempien tulee valvoa lapsiaan, kun he ovat pomppimassa.

 

Jokilatvan Opisto / Natalia Pikkarainen

Natalia Pikkarainen esittelee Teeapplikaatioita ja ohjaa niiden tekemistä.

teeapplikaatio.jpg