Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Haapajärven kaupungin sivustoa ja se on laadittu 11.10.2019.

Tämä sivusto julkaistiin 5.6.2018 uuteen Kunta Drupal-julkaisujärjestelmään. Sivuston ulkoasun uudistuksen yhteydessä 23.4.2019 sivusto muutettiin saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi.

Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki ICT Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Sivustolla olevat tiedostot ovat saavuttamatonta sisältöä. Tiedostot on siirretty sellaisenaan 5.6.2018 julkaistulle uudelle sivustolle. Sivustolla on vanhoja, ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, joita ei tulla muuttamaan saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi. Sivustolla julkaistavat uudet tiedostot tullaan päivittämään saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi 23.9.2020 mennessä.

Jos jostain tiedostosta tarvitaan saavutettavuusvaatimusten mukainen tiedosto keskeneräisen asian hoitamiseen tai jos ne ovat asioinnin hoitamiseksi oleellisia, ottakaa yhteyttä palautelomakkeella ja pyytäkää tiedostosta saavutettavuusvaatimukset täyttävä tiedosto.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ilmoita saavutettavuuspuutteesta palautelomakkeella. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Voit ilmoittaa saavutettavuuspuutteesta myös sähköpostilla osoitteeseen haapajarvi@haapajarvi.fi

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa.