Kirjastopalvelut
Haapajärven kirjasto tarjoaa monipuolisen kokoelman, tapahtumia ja näyttelyitä kuntalaisille ilmaiseksi. Kirjastopalveluja tarjotaan Haapajärvellä pääkirjaston, kirjastoauton ja internetin välityksellä. Yhteistyössä koululaitoksen kanssa toimitaan koululaisten lukemisharrastuksen edistämiseksi. Haapajärven kirjasto on osa Joki-kirjastojen ryhmää.

Toimi näin

Kirjastokortin ja henkilökohtaisen PIN-koodin voit hankkia lähimmässä kirjastossa. Kirjasto voi antaa kortin oman kunnan tai oman kirjastoyhteenliittymän aineistojen lainaamista varten.

Kun haet korttia, ota mukaan henkilöllisyystodistus, passi tai poikkeustapauksissa muu viranomaisen antama henkilökortti. Korttia et voi hankkia ilman henkilökohtaista käyntiä. Lapsen kirjastokorttia varten tarvitaan hakemus huoltajalta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kirjastossa voit vierailla vapaasti ja käyttää aineistoja, kuten lehtiä, kirjoja ja digitaalisia aineistoja, sähköisiä lehtiä ja tietokantoja. Lainaamista varten tarvitaan kirjastokortti, jonka numero yhdessä henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa toimii tunnisteena käytettäessä sähköisiä palveluja.

Kaikilla kirjastoilla on omat käyttösääntönsä. Niissä määritellään käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet.

Maksullisuustieto

Kirjaston omien aineistojen käyttö, lainaus ja varaaminen, kirjastossa oleskelu sekä ohjaus ja neuvonta on maksutonta. Esimerkiksi kaukolainoista, kopioista, kokoontumistilojen käytöstä saatetaan periä maksu. Nämä selviävät kunkin kunnan kirjaston käyttösäännöistä.

Toimipiste

Kauppakatu 19
85800 HAAPAJÄRVI

Toimipiste

Kauppakatu 19 a
85800 HAAPAJÄRVI

Haapajärven kirjasto

aukioloajat:

ma-pe 9.00 - 19.00
la suljettu
aattopäivinä 10.00 - 15.00

itsepalveluaika 
ma-pe 9.00-11.00

puh. 044-4456 207
kirjasto@haapajarvi.fi

 

 

@tuhat_elamaainstagram-kuva_0.jpg