Liikennepuisto & minigolf

Liikennepuisto ja minigolf ovat jälleen auki kesätyöläisten voimin ma 7.6. - pe 30.7. klo 10-20. Kyseiset aktiviteetit löytyvät Taistonpuiston yhteydestä (Hetilänkuja 7). 

Polkuautot on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Golfmailoja ja -palloja saa lainata paikan päältä.

Käyttö on ilmaista, tervetuloa kokeilemaan!

Lasten kesäkerhot alkavat 7.6. alkaen

Mahtavia uutisia, kesäkerho tulossa lapsille! Valitse sopiva päivä ja ilmoita lapsesi mukaan. Ilmoituksessa tulee käydä ilmi lapsen nimi, ikä, toive päivä/paikka sekä huoltajan yhteystiedot. Kerhossa toimivat vastuulliset ja täysi-ikäiset ohjaaja. Ilmoittautumiset 2.6. mennessä: mllhaapajarvi@gmail.com .

Kaupunki on mukana yhteistyössä.

Kuntavaalit 13.6.2021

Vaalipäivän äänestyspaikka
Haapajärven äänestysalue (001)                            
Haapajärven kaupungintalo
Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Ennakkoäänestys 26.5. – 8.6.2021
Kuntavaalien yleinen ennakkoäänestyspaikka on
1) Haapajärven kaupungintalolla, osoite: Kirkkokatu 2, Haapajärvi.

                      Aukioloajat ennakkoäänestyksen aikana:         

Murronniitty-Savineva -alueen vesiensuojeluhanke

Haapajärven kaupunki on toteuttanut myös Murronniitty-Savineva -alueen vesiensuojeluhankkeen, jossa rakennettiin mm. tulvatasanne ja tulvavesien kampakosteikko, kaksi pohjapatoa, laskeutusallas valuma-alueelle ja laskeutusallas putkipadolla. Hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry. Toimenpiteillä rajoitetaan Tujunojan ala-alaosan, Perätalon ja Savimäenpuhdon valuma-alueiden kiintoainekuormitusta.

Kenttävuorot haettavina

Haapajärven kaupungin ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesän ajalle ovat haettavina 9.5.2021 mennessä. Hakemukset s-postilla osoitteeseen: niilo.piiponniemi@haapajarvi.fi

Vuoroja voi hakea Ronkaalan, Koivuhaan ja Jalmarin kentille.

Joki-kirjastot toimintaan 24.5.2021

Kiri- ja Tiekkö-kirjastot sekä Reisjärven kirjasto toimivat 24.5.2021 alkaen yhdessä Joki-kirjastoina. Tietokantojen yhdistämisen vuoksi Kiri-kirjastot (Haapavesi, Haapajärvi, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Siikalatva) ja Tiekkö-kirjastot (Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Sievi, Ylivieska) ovat suljettuina 10.-23.5. Reisjärven kirjasto on suljettuna 12.-23.5.

Töitä tarjolla!

Puhtauspalvelut etsivät siivoojia eripituisiin sijaisuuksiin. Työtehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivous sekä muut siivoustoimintaan liittyvät tehtävät. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä pikimmiten;

Riitta Heittokangas, ateria- ja puhtauspalvelujohtaja 044 4456 252

tai

Suvi Parttimaa, siivoustyönohjaaja 044 4456 279

Haapajärven kaupungin linjaukset koronarajoituksiin, päivitetty 9.6.2021

Koronatiedotus, päivitetty 9.6.2021

Haapajärven kaupungin julkiset tilat:
Kaupungintalo on avoinna.  Kaupungintalon työntekijöistä osa työskentelee etätyössä. Yhteydenotto ja asioiden hoitaminen onnistuu sujuvasti ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Etätyösuositus
Haapajärven kaupungilla työskentelemme etätyössä työtehtävien niin salliessa.

Ikääntyvien asumisen kehittäminen Haapajärvellä -hanke

Hankkeen sivut avattu osoitteessa www.teeoikein.com  käy tutustumassa ja osallistu mahdollisuuksien mukaan kehittämiseenkin.


Osallistu kehittämiseen – kaipaamme arjen asiantuntijoiden kokemuksia asumisesta Haapajärvellä

Hankkeen etenemistä seurataan www.teeoikein.com sivulla, jossa myös kaupunkilaisia houkutellaan osallistumaan erilaisiin yhteisen kehittämisen mahdollisuuksiin hankkeen eri vaiheissa.

Haapajärven kaupungin linjaukset koronaviruksen kiihtymisvaiheessa


Pohjois-Pohjanmaan alueellinen covid-19 koordinaatioryhmä kokoontui 23.2.2021. Ryhmä totesi, että epidemia on alueella edelleen kiihtymisvaiheessa. Koska sekä tartuntamäärät että tartuntojen ilmaantuvuus ovat kääntyneet alueella jälleen nousuun, jatketaan alueellisia suosituksia 31.3.2021 saakka.

Seuraavat rajoitukset ja suositukset ovat voimassa ajalla 31.3.2021 saakka.