Maanrakennustyöt tulevat vaikuttamaan Linnintiellä kulkuun

Rakennusliike Sorvoja Oy urakoi osoitteessa Linnintie 4 rakennushanketta, joka käsittää K.J. Ståhlbergin uuden koulun. Urakka valmistuu kesällä 2025.
Kohteessa suoritetaan maanrakennustöitä kesän 2024 ajan. Työt aloitetaan viikolla 21. Linnintie joudutaan kaventamaan yhden kaistan levyiseksi töiden ajaksi.


Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä!

Lue lisää


Tennis- ja beach volley kentät

Nyt on verkot paikoillaan tenniskentillä ja beach volley kentillä!

Lue lisää


Haapajärven kaupunkitiedote

Uusin kaupunkitiedote on julkaistu Maaselän Extrassa.

Voit lukea tiedotteen myös sähköisesti. Löydät sen liitteenä kuvan alta.

Lue lisää


Haapajärven, Nivalan ja Reisjärven neuvoloiden puhelinpalvelu uudistuu 2.5.2024

Haapajärven, Nivalan ja Reisjärven asukkaat tavoittavat äitiysneuvolan, lastenneuvolan ja perhesuunnittelun terveydenhoitajat uudesta

Lue lisää


Uimahallin kesäaukioloajat

Lue lisää


Ympäristökatselmus Haapajärvellä viikolla 22

Haapajärven kaupungin ympäristölautakunta järjestää ympäristökatselmuksen Haapajärven kaupungin alueella viikolla 22. Katselmuksessa kiinnitetään huomiota mm. kiinteistöjen piha-alueiden ja yleisten alueiden siisteyteen, viihtyisyyteen sekä rakennusten kuntoon ja turvallisuuteen. Havaittujen epäkohtien poistamiseksi lähetetään purku-/ korjaus- tai siivouskehotuksia. 

Lue lisää


Pyöräilyn kilometrikisa

Lue lisää


Kenttävuorot haettavina

Haapajärven kaupungin ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesän ajalle ovat haettavina 5.5.2024 mennessä. Hakemukset s-postilla osoitteeseen: niilo.piiponniemi@haapajarvi.fi. Vuoroja voi hakea Ronkaalan, Koivuhaan, Jalmarin ja Oksavan kentille. Ronkaalan pesäpallostadionin varauksista vastaa Pesä-Kiilat. Vuorot astuvat voimaan ma 27.5.2024

Lue lisää


Haapajärven hyötyjäteaseman aukioloaika muuttuu

Haapajärven hyötyjäteaseman aukioloaika muuttuu 1.4.2024 alkaen. Uusi aukioloaika on keskiviikkoisin klo 14–17. Hyötyjäteasema on ollut aiemmin avoinna tiistai-iltapäivisin. 

 

Lue lisää


Haapajärven ympäristöpalvelut tiedottaa

TIEDOTE 19.3.2024 klo 11:25

 

Lue lisää


Maakuntaviesti 2024

Keski-Pohjanmaan perinteinen

Lue lisää


Vapaat pelivuorot monarilla

Vapaat pelivuorot monarilla hiihtolomalla ti 5.3. ja to 7.3.2024 klo 12-15. Tervetuloa!

Lue lisää


Wibit-rata uimahallilla 6.3.

Wibit-rata uimahallilla keskiviikkona 6.3.2024 klo 14-20.

Lue lisää


Palkitsemistilaisuus 2024

Järjestimme eilen 22.2.2024 vuosina 2019-2023 menestyneiden haapajärvisten urheilijoiden palkitsemistilaisuuden yläkoululla. Onnittelut vielä kaikille palkituille, ja kiitokset kaikille paikalla olijoille sekä järjestelyihin osallistuneille! 

Liitetiedostona lista palkituista saavutuksineen.

Lue lisää


Järjestyksenvalvonnan peruskurssi Haapajärvellä

Järjestyksenvalvojan peruskurssi JEDUn Haapajärven yksikössä 19.4.- 4.5.2024.

Lue lisää


Esiopetuksen tiedotustilaisuus ti 27.2.2024 klo 18.30

Esiopetuksen tiedotustilaisuus ja ilmoittautuminen syksyllä 2024 alkavaan esiopetukseen järjestetään kaupungintalon valtuustosalissa (3. kerros) tiistaina 27.2.2024 klo 18.30

Tiedotustilaisuudessa jaamme ilmoittautumislomakkeen ja muut materiaalit vuonna 2018 syntyvien lasten huoltajille. Tilaisuudessa on läsnä myös varhaiskasvatuksen edustaja vastaamassa lapsen päivähoitoa koskeviin kysymyksiin. Mikäli olette estyneitä tulemaan tilaisuuteen, lähetämme lomakkeet postitse tilaisuuden jälkeen. Ilmoittautumislomakkeita saa myös kaupungintalolta koulutoimistosta.

Lue lisää


Vapaaehtoinen latumaksu

Vapaaehtoinen latumaksu latujen kunnossapidon tueksi

Latujen kunnossapidosta säästämisen sijaan keräämme vapaaehtoista latumaksua. Kanna kortesi yhteiseen kekoon! Voit valita vapaasti sopivan summan. Maksutapoina tilisiirto tai MobilePay.

 

Tilisiirto

Saaja: HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI

Tilinro: FI30 5026 0820 1123 64

Viesti: Latumaksu

 

MobilePay

Vapaaehtoinen latumaksu, Haapajärven kaupunki

nro. 10397

 

Haapajärven kaupunki

Lue lisää


Harrastamisen Suomen malli

Tulevan lukuvuoden kerhotarjontaa suunnitellaan jo! Olisiko sinulla mahdollisuutta ja halua toimia vetäjänä Harrastamisen Suomen mallin kerhossa/kerhoissa? Uuden lukuvuoden kerhot alkavat pyöriä syksyllä kun koulut ovat taas alkaneet. Mukana hankkeessa ovat Haapajärven kaikki alakoulut ja yläkoulu. Ilmoita halukkuudestasi koulujen rehtoreille tai Niilo Piiponniemelle (niilo.piiponniemi@haapajarvi.fi tai 044 4456 202). 

Lue lisää


Mukaan Teepiknik 2024 -tapahtuman tekijäksi

Ilmoittaudu mukaan kesän 2024 Teepiknik -tapahtuman tekijäksi. Täytä tästä linkistä löytyvä ilmoittautumiskaavake, niin saat oman/järjestösi toiminta-, esittely- tai myyntipisteen mukaan tapahtumaan. Linkin kautta voi ilmoittaa myös halukkuutensa esiintyä tapahtumassa tai osallistua muutoin tapahtuman järjestämiseen.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää


Maakuntaviesti 2024

Keski-Pohjanmaan perinteinen 72. maakuntaviesti hiihdetään lauantaina 10.2.2024 Kalajoella. Kilpailu järjestetään Kalajoen Hiihtomajan alueella. Hiihtomajan osoite on Hiihtomajantie 90, 85100 Kalajoki. Viesti avataan kello 10.45 ja lähtölaukaus ammutaan kello 11.00. Maakuntaviestin järjestelyistä vastaavat Kalajoen kaupunki ja Kalajoen Junkkarit ry.

Haapajärveltä on mukana kaksi joukkuetta. Tiedote liitteenä.

Kisapäivälle on luvattu kovaa pakkasta. Mahdollisesta viestin siirrosta informoidaan hiihtäjiä ja huoltojoukkoja. Varapäivä viestille on lauantai 30.3.2024.

Lue lisää


Postilaatikkohiihto-kampanja

Lue lisää


Menestyneiden urheilijoiden palkitsemistilaisuus

Lue lisää


Liukulumikenkiä lainattavana kirjastosta

Lue lisää


Liikkeellä hyvää -hanke päättyy

Liikkeellä hyvää -hanke jää joulutauolle ja päättyy. Hankkeen aikana toteutettiin henkilökohtaista liikuntaneuvontaa, matalankynnyksen liikuntaryhmiä ja liikuntakokeiluja, yleisöluentoja, vierailuja mm. järjestöihin sekä aloiteltiin Pohteen kanssa yhteistyötä liikunnallisen elämäntavan edistämiseen.

Hankkeesta saatiin hyvää palautetta ja toivottiin jatkoa myös tulevaisuuteen.

Lämmin kiitos kaikille tavalla tai toisella mukana olleille!

Aktiivista jatkoa ja rauhallista joulunaikaa!

 

Riina, liikkeellä hyvää- hankkeen työntekijä

Lue lisää


Uimahallin aukioloajat joulun aikaan

Uimahallin aukioloajat joulun aikaan:

Lue lisää