Tiitonrannantien kevyen liikenteen väylän suunnitelmakartat

Maantien 7630 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä kt 58 (Elämänjärventie) - Isosaaren liittymä, Haapajärvi, tiesuunnitelmakartat ovat nähtävänä myös kirjastossa. Ohessa nettiosoite ELY-keskuksen tietoverkkoon, jossa tiesuunnitelma nähtävänä kokonaisuudessaan. https://vayla.sharefile.eu/share/view/s1d3b9ac4dfe140a49561c746a7fc814a/fo1e5263-5ed7-49ae-8472-9b7b4521eb8c

Haapajärven kaupungin linjaukset koronarajoituksiin

Haapajärven kaupungin linjaukset koronarajoituksiin, päivitetty 8.9.2021


Haapajärven kaupungin julkiset tilat
Kaupungintalo on avoinna.  Kaupungintalon työntekijöistä osa työskentelee etätyössä. Yhteydenotto ja asioiden hoitaminen onnistuu sujuvasti ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Etätyösuositus
Haapajärven kaupungilla työskentelemme etätyössä työtehtävien niin salliessa.

Siiponkosken kylälle palkinto maakunnallisessa kyläjuhlassa

Pohjois-Pohjanmaan kylät ry:n maakunnallisessa juhlassa Kuusamossa viime viikonloppuna palkittiin vuoden 2020 kylänä Siiponkosken kylä ja kyläyhdistys. Heille luovutettiin palkinto ja kunniakirja. Muistaminen tuli vuoden myöhässä kokoontumisrajoitusten takia.

Haapajärven kaupunki onnittelee Siiponkosken kyläyhdistystä pitkäaikaisen ja aktiivisen työn johdosta annetusta palkinnosta!

Kaupunki hakee teknistä johtajaa

Nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle kaupunki hakee teknistä johtajaa. Tekninen johtaja toimii teknisten palvelujen päävastuualueen johtajana ja kaupungin kaavoittajana. Virallinen hakuilmoitus oheisessa kuvassa ja Kuntarekry.fi -palvelussa, jonka kautta myös lähetetään  hakemukset. Hakuaika päättyy to 30.9. klo 15.00.

Koululaisten ilmaisuinnit

Haapajärven kaupunki/liikuntapalvelut tarjoaa jälleen ilmaisia uinteja koululaisille. 2 käyntiä syyslukukaudella ja 2 kevätlukukaudella. Etuus koskee kaikkia esikoululaisia, alakoululaisia ja yläkoululaisia. Oppilas saa kertarannekkeen ilmaiseksi uimahallin lipunmyynnistä uimaan mennessään kertomalla tiskillä oman nimensä ja koulunsa/luokkansa. 

Tervetuloa uimaan!

Haapajärven kaupungin linjaukset koronarajoituksiin, päivitetty 18.8.2021

Haapajärven kaupungin julkiset tilat
Kaupungintalo on avoinna.  Kaupungintalon työntekijöistä osa työskentelee etätyössä. Yhteydenotto ja asioiden hoitaminen onnistuu sujuvasti ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Etätyösuositus
Haapajärven kaupungilla työskentelemme etätyössä työtehtävien niin salliessa.

Etäkokouskäytännöt
Suositaan mahdollisimman kattavasti etäkokouskäytäntöjä sekä työpaikoilla ja vapaa-ajan kokouksissa.

Kaupunginvaltuuston kokous 9.8.2021

Haapajärven kaupunginvaltuuston kokous pidetään maanantaina 9.8.2021 klo 19.00 kaupungintalolla, valtuustosalissa.

Yleisö voi tulla seuraamaan kokousta paikan päälle kaupungintalolle tai halutessaan seurata sitä verkossa suorana osoitteessa www.youtube.com/haapajarvenkaupunki

Kaupunginvaltuuston esityslista on nähtävillä kaupungin kotisivuilla www.haapajarvi.fi/paatokset . Kokouksesta laadittu pöytäkirja julkaistaan ja on nähtävillä tietoverkossa kaupungin kotisivuilla 11.8.2021 alkaen.

Murronniitty-Savineva -alueen vesiensuojeluhanke

Haapajärven kaupunki on toteuttanut myös Murronniitty-Savineva -alueen vesiensuojeluhankkeen, jossa rakennettiin mm. tulvatasanne ja tulvavesien kampakosteikko, kaksi pohjapatoa, laskeutusallas valuma-alueelle ja laskeutusallas putkipadolla. Hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry. Toimenpiteillä rajoitetaan Tujunojan ala-alaosan, Perätalon ja Savimäenpuhdon valuma-alueiden kiintoainekuormitusta.

Joki-kirjastot toimintaan 24.5.2021

Kiri- ja Tiekkö-kirjastot sekä Reisjärven kirjasto toimivat 24.5.2021 alkaen yhdessä Joki-kirjastoina. Tietokantojen yhdistämisen vuoksi Kiri-kirjastot (Haapavesi, Haapajärvi, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Siikalatva) ja Tiekkö-kirjastot (Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Sievi, Ylivieska) ovat suljettuina 10.-23.5. Reisjärven kirjasto on suljettuna 12.-23.5.