Toripäivällä ja Haapajärvi -foorumissa monisatapäinen yleisö

Perjantaina vietettiin perinteistä Toripäivää. Ohjelmaa riitti kaikenikäisille: teekuppikaruselli, Miauskis-kissa, Kairanmaan pelimannit, Haapakitarat, torimyyntiä ja paljon muuta mukavaa. Samalla juhlittiin Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalojen ja Haapajärven Yrityspalvelut Oy:n 30-vuotissynttäreitä.

Haapajärvi -foorumissa Elsi Katainen, Mikko Ojanen ja Annika Leipälä keskustelivat Merja Eilolan johdolla Haapajärvestä kotiseutuna nyt ja itse kunkin nuoruusaikoina.

Kaupungin tytäryhtiöt juhlivat toripäivänä pe 12.7. klo 10.00 alkaen

Kaupungin kaikilla tytäryhtiöillä on tänä vuonna merkkivuosi. Haapajärven Vesi Oy on toiminut 70 vuotta, Haapajärven Lämpö Oy 40 vuotta sekä Haapajärven Vuokratalot Oy ja Haapajärven Yrityspalvelut 30 vuotta.

Toripäivällä pe 12.7. klo 10.00 alkaen yhtiöt tarjoavat asiakkailleen ohjelmaa ja muuta mukavaa. Tervetuloa!

Haapajärvi -foorumi pe 12.7. klo 13.00

Haapajärvi -foorumi jo toisen kerran!

Mukava kesäinen tapahtuma, jossa Haapajärveltä kotoisin olevat tällä hetkellä muualla vaikuttavat henkilöt kertovat muistoja nuoruuden kotipitäjästä ja sen antamista eväistä myöhemmälle elämälle ja uralle.

Tällä kertaa lauteilla ovat Euroopan parlamentin jäsen Elsi Katainen, yrityskouluttaja Mikko Ojanen ja Financial Controller Annika Leipälä. Tilaisuuden vetäjänä toimii Merja Eilola. Tilaisuuden järjestävät Haapajärven kaupunki ja Haapajärvi-Seura

Tervetuloa!

 

 

Teepiknik 2019

Kolmatta kertaa järjestettävä Teepiknik-tapahtuma kutsuu kaikkia viettämään Teekaupungin 20-vuotisjuhlaa tiistaina 9.7. klo 18 alkaen Ronkaalan rantaa ja pesäpallokentälle. Tapahtumassa on ohjelmaa, nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Myyntikojuista saa teen lisäksi makoisia herkkuja.

Kaupungintalolla olevat näyttelyt

Kaupungintalolla (Kirkkokatu 2) on esillä kolme monipuolista näyttelyä:

- Mika Myllylän palkintokokoelma hiihtovälineineen, valtuustosali 3. kerros

- Erkki-Sakari Heinosen maalauksia ja grafiikkaa, valtuustosali 3. kerros

- teekaupungin yli 800 lahjoituksen teeastiakokoelma, ala-aula

Näyttelyt ovat avoinna arkisin klo 9.00-15.00.

Paloasema tulossa myyntiin

Kaupungin nykyinen paloasema tulee myyntiin vuoden 2020 alussa. Tuolloin myynnistä järjestetään julkinen tarjouskilpailu.

Uuden paloaseman rakentaminen alkaa syyskesällä 2019 ja se valmistuu vuoden päästä syksyllä, jolloin nykyinen paloasema vapautuu muuhun käyttöön. Tilavien tallien ja oheistilojen takia rakennus sopii esim. huolto-, korjaus- ja tallikäyttöön koneurakoitsijoille tai huoltotoimintaa harjoittaville yrityksille. Tontin koko on noin 9.700 m2.

Kansanedustaja Mikko Kinnunen kaupungin vieraana

Kansanedustaja Mikko Kinnunen oli kaupungin vieraana. Kaupungin edustajat valtuuston puheenjohtaja Esko Peltoniemi, hallituksen puheenjohtaja Teija Myllylä ja kaupunginjohtaja Juha Uusivirta luovuttivat hänelle muistion, jossa nostettiin esille kaupungin ja koko alueen kannalta tärkeitä koulutus- ja liikenneasioita sekä tulevia valtakunnallisia uudistuksia koskevia näkökulmia Haapajärven kannalta.

Liikennepuisto: polkuautot ja minigolf

Polkuautojen ja minigolf välineiden vuokraus alkaa tiistaina 4.6.2019.

Aukioloajat:

ma - pe klo 11.00 - 21.00, polkuautot 2€/30min, minigolf 2€/kierros.

Viikonloppuisin (la - su) klo 11.00 - 21.00 polkuautot vapaasti käytettävissä, ei minigolf välineiden vuokrausta.

Pelaaminen omilla varusteilla puiston aukioloaikojen puitteissa.

 

 

Haapajärvi -foorumi torilla pe 12.7. klo 13

Haapajärvi -foorumi jo toisen kerran. Foorumi on mukava kesäinen tapahtuma, jossa Haapajärveltä lähtöisin olevat tällä hetkellä muualla vaikuttavat henkilöt kertovat muistoja nuoruuden kotipitäjästä ja sen antamista eväistä myöhemmälle elämälle. Tällä kertaa lauteilla ovat Euroopan parlamentin jäsen Elsi Katainen, yrityskouluttaja Mikko Ojanen ja Financial Controller Annika Leipälä. Tilaisuuden vetäjänä toimii Merja Eilola.

Matonpesupaikka käytössä

Matonpesupaikka on käytössä. Mattoja voi käydä pesemässä saapumisjärjestyksessä, varausjärjestelmää ei ole. Paikalla on pesualtaita ja kuivaustelineitä, hanasta tulee järvivesi. Kaupunki ei vastaa matonpesupaikalle jätetyistä matoista.