Teepiknikin 2021 esiintyjät

Taikuri Puijon Paroni

Taikaa ja illuusiota tarjoaa Taikuri Puijon Paroni eli Jouni Vepsäläinen. Puijon Paronin huumoripitoinen lavashow hämmästyttää ja ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Taikuri myös kiertelee yleisön seassa esittämässä lähitaikuutta ja ajatustenlukua. Puijon Paronin esityksissä on taikaa, illuusioita, kyyhkysiä, tulta ja taitoa jotka yhdessä muodostavat monipuolisen ja kiehtovan ohjelmiston. Jouni Vepsäläinen on Suomen Taikurit Ry:n jäsen ja hänellä on jo yli 20 vuoden kokemus taikurin ammatista.

 

Teatteri Rollo, Putkimiehet orkesteri

Vuorovaikutteisessa Putkimiehet orkesterin konsertissa Rollon muusikot laulavat ja soittavat innostavia ja hulvattomia lauluja. Instrumentteina käytetään perinteisten soittimien lisäksi mm. viemäriputkia ja tiskiharjoja. Draamallisessa konsertissa kolme putkimiestä saapuu selvittämään paikallista putkitukosta. Työn lomassa lauletaan laulu, jos toinenkin. Yleisö otetaan mukaan kommunikoimaan, laulamaan ja liikkumaan läpi esityksen.

Sävellykset Pete Parkkonen ja Vando Suvanto, sanoitukset Vando Suvanto, sovitukset Putkimiehet-Orkesteri.

PUTKIMIEHET-ORKESTERI:
Janne Immonen, Jari Lehtinen ja Sanna Monto

TEATTERI ROLLO on vuodesta 1972 toiminut ammattiteatteri. Toimintaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki. Rollo on erikoistunut 30–50 minuutin mittaisiin, vuorovaikutteisiin esityksiin, joissa keskeisintä on liike, musiikki ja huumori. Ohjelmisto rakentuu kokonaisuudessaan teatterin tuottamista kantaesityksistä. Musiikki on sävelletty esityksiä varten ja ammattilaismuusikko-esiintyjät sovittavat ja toteuttavat sävellykset.

 

Pale, Pera ja Jussi

Kahdesta kitaristista ja yhdestä huilistista koostuva Pale, Pera ja Jussi -trio esittää musiikkia kansanlauluista iskelmään ja poppiin.

Pera ja Jussi

 

Haapalastut

Haapalastut sekakuoro laulaa kauniita, kesäisiä lauluja haitarin ja tinapillin säestyksellä. Kuoroa johtaa Saara Howe.

 

Haapakitarat

Haapakitarat -yhtye soittaa tanssimusiikkia. Yleisöllä on mahdollisuus tanssia pesäpallokentällä Haapakitaroiden sävelten tahdissa.

 
 

Emilia Lappalainen

Emilia Lappalainen laulaa ja soittaa viulua.

Joonatan Lappalainen

Joonatan Lappalainen soittaa lyömäsoittimia.

 

Teepiknik -orkesteri

Teepiknik-orkesterin rungon muodostaa perhe Ahvenjärvi - Lappalainen. Sanna Ahvenjärven luotsaamassa orkesterissa soittaa vaihteleva koonpano ammattimuusikoita ja musiikin opiskelijoita. Teepiknik-orkesteri tarjoaa musiikillisia tunnelmapaloja rentoon kesäillan viettoon.