Teepiknikin 2017 toiminta- ja myyntipisteet

Tehdään yhdessä

Teepiknikillä on useita toimintapisteitä, joista löytyy tekemistä jokaisen makuun. Myös myynti- ja esittelypisteiden tarjonta on monipuolista.

myyntia.jpg

Toiminta-, myynti- ja esittelypisteitä järjestävät mm. Aava Sisustus, Geokätköilijät, Haapajärven 4H, Haapajärven karateseura, Haapajärven perheryhmäkoti, Haapajärven Pesä-Kiilat, Jokuset -kyläyhdistys, K.J.Ståhlbergin säätiö, Kalustetalo Niemelä, Keppihevostytöt, Kumisevan Kaiku, Kumisevan kyläyhdistys, Kuona-Väliojan kyläyhdistys, Lakukauppias Veijo Lindman, LC Haapajärvi, Lilja Isokoski, Maaselän Latu, Maaselän Martat, Me&i -vaatteet Leena Haanpää, Minna Kuisma Lavis-Lavatanssijumppa, Myllymäen tila, Pyhänet, SPR, Teetoimikunta

LC Haapajärvi

LC Haapajärven myyntipisteellä eksoottista teetä suoraan Tansaniasta. Kulinaristisen makuelämyksesi täydennämme nokareella suolaista rapean näkkileivän päällä.

www.lchaapajarvi.fi

Maaselän Martat

Teepiknikillä paistamme vohveleita, tarjoamme teetä, maistatamme teeleipiä, joista valitaan yleisöäänestyksellä voittaja ja nautimme yhdessä osallistumisesta.

ELÄMÄ ON PARASTA ITSE TEHTYNÄ

Maaselän Marttojen neljäs toimintavuosi on hyvässä vauhdissa. Toimimme siellä, missä milloinkin tapahtuu. Järjestämme kahvi-/ teetarjoilua erilaisissa tilaisuuksissa, kokkaamme, tutustumme ruokauutuuksiin, pidämme kotimaisuutta esillä varsinkin itsenäisyytemme juhlavuoteen liittyen ja harjoitamme käden taitoja.
Yhdessä toimiminen on luonut mukavia ystävyyssuhteita. Jäsenistössämme on kaikenikäisiä ja varsinkin työelämästä vapaalle siirtymisvaiheessa järjestömme on ollut mielekästä harrastustoimintaa tarjoava yhteisö.
Nuoret 4h- järjestön kautta saavat meiltä tarvitsemaansa työapua ja ohjausta. Yläkoulun metsäpäivässä vastaamme sienet ja marjat rastista. Vuosittain palkitsemme Maaselän Marttojen stipendillä kotitalous-/käsityötaitajan vuorovuosin. Kannustamme liikkumaan ja osallistumaan!
Puutarhamessut, Teepiknik, Puistokatutapahtuma, kesäretki Tampereelle jne. ovat kesän kohokohtia ohjelmassamme. Jäsenmäärämme on jo toistasataa ja uudet ovat tervetulleita.Teepiknikillä paistamme vohveleita, tarjoamme teetä, maistatamme teeleipiä, joista valitaan yleisöäänestyksellä voittaja ja nautimme yhdessä osallistumisesta.
Tulkaa viihtymään kanssamme!

Haapajärven karateseura

Haapajärven KaraTEEseura tuo Teepiknikille tarjottavan lisäksi lajiesittelyä, seuraesittelyä ja kilpailuja.

www.haapakarate.fi
fi-fi.facebook.com/haapajarven.karateseura
www.facebook.com/haapakarate/

Maaselän Latu

Maaselän Latu tutustuttaa melontaan kajakilla ja kanootilla.

Lyhyen opastuksen jälkeen voit itse kokeilla melontaa valvotusti ja turvallisesti. Oman alueemme joki- ja järvimaisemat sekä lähellä oleva luonto tarjoavat mahtavat puitteet melontaharrastukselle. Järjestämme myös melonnan peruskursseja, opastettuja retkiä, ym. Yhdistykseltämme löytyy kajakkeja ja kanootteja joilla harrastuksen alkuun pääsee ilman omaakin kalustoa. Tervetuloa tutustumaan!

https://www.facebook.com/maaselanlatu/

Kuusaan kyläyhdistys

Kuusaan kyläyhdistys tuo Teepiknik -tapahtumaan LiuLau-baarin. Baarissa tarjotaan teetä, lettuja, makkaraa, jäätelöä.

www.kuusaa.com

Haapajärven perheryhmäkoti

Haapajärven perheryhmäkoti tuo Teepiknikille tuulahduksen Afganistanista. Naan -leivän ja teen lisäksi myynnissä on käsikoruja. Kojulla esitellään afganistanilaista kulttuuria kuvien, asujen, musiikin ja tanssin avulla.

Pesäkiilat

pesäkiilat.jpg

Haapajärven 4H -yhdistys

Haapajärven 4H-yhdistyksellä on Teepiknik -tapahtumassa lautasten pyörityskisa ja onnenpyörä.
4H-yrittäjät tekevät kasvomaalauksia ja myyvät karkkeja.

www.haapajarvi.4h.fi

Lavis-Lavatanssijumppa

Minna Kuisma ohjaa Lavis-Lavatanssijumppaa Urheilukentällä. Lavis-Lavatanssijumppa on yhdistelmä lavatanssiaskeleita ja jumppaliikkeitä. Helppoa, hikistä ja hauskaa. Kaikki ovat tervetulleita jumppaamaan yhdessä. Minna Kuisma on koulutettu Lavis- ja Allas-Lavis -ohjaaja. Hänellä on reilun puolentoista vuoden kokemus Laviksen ohjaamisesta. Kuisma toimii Jokilatvan Opiston liikunnanopettajana. Teepiknik -tapahtumassa Lavista jumpataan 30 min. kerrallaan. Jumppahetkiä on kolme. Voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin jumppahetkiin.

Kuona-Väliojan kyläyhdistys

Olemme mukana Teepiknik tapahtumassa 7.7.2017
Teepiknik tapahtumassa meillä on tarjolla herkullisen värikkäitä ”hedelmäkoreja”, muurinpohjalettuja, jäätelöä, teetä, kahvia ja limsaa!
Myös ”nännikumi” heittokilpailu jossa eniten osumia saanut palkitaan.
Tule Kuona-Väliojan kyläyhdistyksen pisteelle nauttimaan tarjottavista ja viihtymään!

Kuona-Väliojan kylä on vireä ja moneen asiaan ehtivä kylä! Meillä on suuri joukko aktiivisia kyläläisiä, jotka saavat paljon aikaan, kun touhuun ryhtyvät. Kuona-Väliojalla on aktiivista toimintaa. Meillä on järjestetty mm. puhtojen välisiä ja kylien välisiä hiihtokilpailuja jo yli 30 vuoden ajan, samoin kalakisoja, suunnilleen yhtä kauan. Kuona-Väliojan kyläyhdistys on järjestänyt, jo neljä kertaa, kevät talvella rakentajamessut, joka toinen vuosi. Viimeisimmässä, tänä vuonna järjestetyssä rakentajamessutapahtumassa kävi jo toista tuhatta henkilöä. Kyläläisten suuri talkoohengen ja yhteenkuuluvuuden tunne tuli esille, kun toteutimme n. 100.000 euron Touhukoulu -hankkeen jolla saimme kylälle uuden lasten leikkipuiston, uuden jääkiekkokaukalon ja siinä siivellä myös uuden mahtavan grillikodan, kaikkien käyttöön.
Meillä tapahtuu myös paljon muuta!