Toimitilapalvelut ja toimitilojen hankkiminen

Yrityspalvelu auttaa löytämään yrityksellesi sopivat tilat ja tontit

Onko mietinnässä on toimitilojen hankkiminen? Autamme yrityksiä löytämään sopivat toimitilat, liiketilat, varastotilat, myytävät/vuokrattavat tontit, tuotantotilat, teollisuushallit tai vaikka myytävät maatilat! Myymme, vuokraamme ja rakennamme yrityksesi tarpeisiin sopivat tilat. Meiltä löytyy jo valmiita tontteja, toimistotiloja sekä teollisuushallitiloja. Kysy lisää Hannu Vuorela p. 044 4456 125. 

Toimitilarekisteri

Yrityspalveluiden ylläpitämässä toimitilarekisteristä löydät helposti tietoja vuokrattavista ja myytävistä toimitiloista Haapajärvellä. Voit jättää myös ilmoituksen etsittävästä toimitilasta. Tilatarjonnassa on mukana sekä Haapajärven kaupungin että kiinteistövälittäjien, yksityisten ym. tiloja. Joissakin suuremmissa tiloissa on mahdollista jakaa tilat pienempiin kokonaisuuksiin. Toimitilarekisteriin pääset tästä linkistä.

Yrityskäytäviä on kahdessa eri kiinteistössä

- edullisia toimistotiloja yrityksille

Senaattikiinteistöjen omistamissa tiloissa Kustaa Vaasan kadun virastotalossa on vuokrattavana 10-30 m2:n toimistotiloja. Tilat ovat muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toinen yrityskäytävä sijaitsee Verotoimiston yläkerrassa osoitteessa Puistokatu 39, 85800 Haapajärvi. 

Yrityskäytävien tiloissa on eri alojen osaajia ja palveluiden tuottajia. Yrityskäytävillä on yritystoiminnan harjoittamisen lisäksi mahdollisuus verkostoitua kahvihuoneessa toisten yrittäjien kanssa.

Lisätietoja: Taina Ruhala p. 044 4456 130
ja Hannu Vuorela p. 044 4456 125

 

VAU!HAUS

on yhteinen työympäristö yrittäjille, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Haapajärven keskustassa Kauppakeskus Stoolperissa. Palveluun kuuluu yhteinen työtila, kokoustilat, tulostus/skannaus, wifi, lukittava säilytystila, keittiö ja liiketoiminnan kehittämispalvelut. Lisätiedot Tuomas Anttila p. 044 445 7007 tuomas.anttila@nihak.fi ja tästä linkistä.

 

Uusia teollisuustontteja

Haapajärvellä Ouluntien varteen hyvälle ja näkyvälle paikalle on kaavoitettu teollisuustontteja. Haapajärven yritystonttien esittelyt löytyvät seuraavasta linkistä Infokartan tonttipörssistä. Lisätietoja Hannu Vuorela p. 044 4456 125.

 

Vastaanottohalli 2

Valmistelemme Ouluntien teollisuusalueelle Sepänkuja 2:teen vastaanottohallin rakentamista. Tilat soveltuvat hyvin sekä aloittavalle että jo olemassa olevalle yritykselle

Toimi nopeasti, ota yhteyttä (044 4456 125), voit vielä vaikuttaa tilaratkaisuihin.

 

 

Teollisuustilaa

Meillä on hyvä valmius rakentaa moneen eri tarkoitukseen soveltuvaa teollisuustilaa juuri teidän tarpeisiinne. Alla havainnekuva v 2016 toteutetusta 1000m² suuruisesta hallista.