Kaupungin 40-juhlavuoden vauvojen kummiraha

Kaupunginhallitus päätti kaupungin 40-juhlavuotena maksaa kummirahaa 1.7.17-30.6.18 syntyneille haapajärvisille vauvoille, joiden kotipaikka on tämän vuoden alussa edelleen Haapajärvi. Nyt näiden 77 uuden haapajärvisen tiedot on tarkistuksessa ja kummirahana toimitetaan 500 euron lahjakortti paikallisiin liikkeisiin. Lahjakortit ovat perillä helmikuun alkupuolella.

vauva.png

Talkoolaiseksi Keski-Pohjanmaan Maakuntaviestiin ja Nuorten SM- hiihtoihin

Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti 2019 Haapajärvellä lähestyy ja talkoolaisia haetaan erilaisiin tehtäviin. Ilmoittaudu talkoolaiseksi ja kerro toiveesi, missä voisit olla mukana, tapanip.keskitalo@gmail.com ja ravintolapalvelutehtävien osalta riitta.heittokangas@haapajarvi.fi

Nuorten SM hiihdot järjestetään Haapajärvellä 22.-24.3.2019 Someron hiihtokeskuksessa. Voit ilmoittautua myös SM-hiihtoihin talkoolaiseksi.

Talkoolaiseksi voit  ilmoittatua myös kilpailusivuilta löytyvällä lomakkeella!

Haapajärvi palkittiin yritysmyönteisimpänä kuntana

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien syksyllä yrittäjille järjestämän Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyn perusteella Haapajärvi oli alueen yritysmyönteisin ja aktiivisin kunta. Toisena oli Kalajoki ja kolmantena Kokkola.

Yrityspalvelujen, kaupungin, yrittäjäyhdistyksen ja yrittäjien pitkäaikainen myönteinen yhteistyö tuottaa tulosta yritysten toimintaan ja kehittämisedellytyksiin. Onnittelut kaikille palkinnon eteen työtä tehneille työntekijöille, luottamushenkilöille, yrityksille ja muille toimijoille.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä!

Tervetuloa tutustumaan kaupungintalon näyttelyihin

Kaupungintalolla (Kirkkokatu 2) on esillä kolme monipuolista näyttelyä:

- Mika Myllylän palkintokokoelma hiihtovälineineen

- Erkki-Sakari Heinosen taidenäyttely

- teekaupungin lähes 800 teekupin teekuppikokoelma

Näyttelyt ovat avoinna arkisin klo 8.30-15.00 ja erikseen sovittaessa muulloinkin, josta voi sopia kulttuuriohjaajan kanssa p. 044-4456201

 

Näyttelyt kaupungintalolla.jpg

 

Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti 2019 Haapajärvellä

Nyt tarvitaan paikkakunnan hyvää yhteishenkeä, että ensi talven suurtapahtuma saadaan järjestettyä mallikkaasti.

Maakuntaviestiä valmistellaan useassa toimikunnassa ja nyt on aika hakea talkoolaisia erilaisiin tehtäviin: ajanottoon, latupartioon, liikenteenohjaukseen, ensiapuun, järjestysmieheksi, ravintolapalveluihin, jne. Ilmoittaudu talkoolaiseksi ja kerro toiveesi, missä haluaisit olla mukana.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen sähköpostilla tapanip.keskitalo@gmail.com ja ravintolapalvelutehtävien osalta riitta.heittokangas@haapajarvi.fi

Kaupunki tukee työllistämistä

Haapajärven kaupunki maksaa lisäpalkkatukea yritykselle tai yhdistykselle 300 päivää työttömänä olleen henkilön työllistämisestä. Lisäpalkkatukea voidaan maksaa kuudelta kuukaudelta. Lisäpalkkatuki on kolmelta ensimmäiseltä kuukaudelta 300 euroa ja kolmelta viimeiseltä kuukaudelta 400 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa 300 euron kertatuki, jos kyseisen henkilön kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus välittömästi em. puolen vuoden jakson jälkeen.