Kulttuurimatkailun valmennus Haapajärvellä

Tervetuloa kulttuurimatkailun valmennukseen!

Haapajärvellä ja kalajokilaaksossa alkaa syksyllä kulttuurimatkailun maksuton valmennus, johon ovat tervetulleita kaikki kulttuuri- ja matkailualan toimijat, yrittäjät ja mahdolliset yrittäjät.

Aiheena on: ”Kulttuuritoimijat mukaan matkailuun - yhteistyö ja palveluiden kehittäminen”. Valmennus on tarkoitettu kaikille kulttuuri- ja taidealan toimijoille, matkailuyrittäjille, yhdistysväelle ja elinkeinojen kehittäjille.

Valmennus alkaa Haapajärvellä keskiviikkona 30.8.2023 klo 17-20. Valtuustosali, Haapajärven kaupungintalo, Kirkkokatu 2.

Kahvitarjoilun vuoksi voit ilmoittautua tämän linkin kautta. https://link.webropolsurveys.com/EP/3E69CF44A2A240F4

Kouluttajiksi saamme alan huippuosaajan: Soila Palviainen on Visit Finland Akatemian valmentaja. Soila on kulttuurimatkailun asiantuntija ja valmentaa matkailu-, kulttuuri- ja hyvinvointialan yrittäjiä ja palveluntarjoajia mm. tuotekehityksessä.

Valmennusten sisältö on hyödyllistä myös yrittäjien, palvelujen kehittämisen ja matkailun kehittämisen kannalta. Kuinka kulttuuripalvelut ja kulttuuritoimijat voivat päästä mukaan matkailuun? Miten kulttuuritoimijat ja matkailuyrittäjät voivat yhdessä kehittää toimintaansa? Minkälaisia palveluja ja tuotepaketteja voidaan kehittää? Mitä annettavaa kulttuurilla, paikallisilla perinteillä ja taiteella on matkailualalle ja paikkakunnan vetovoiman kehittämiselle?

Valmennus on kaikille osallistujille maksutonta. Ensimmäisen johdantovalmennuksen jälkeen on syksyn ja talven aikana 2–3 käytännönläheistä lisätyöpajaa, joissa käydään läpi tuotteistuksen osa-alueita, myyntikanavia, palvelumuotoilua, markkinointia ym. Jatkotyöpajat voivat olla muutaman lähikunnan kanssa yhteisiä. Valmennuksen järjestää alueellinen Kulttuurimatkailusta hyvinvointia -hanke (KUMA), jonka rahoittaa Maaseuturahasto (www.kalajoki.fi/kuma-hanke) sekä Haapajärven kaupunki.

KUMA valmennus