Teatteri

Päättyy

Tapahtumapaikka

Haapajärven kultturisali

Järjestäjä

Haapajärven kulttuuripalvelut
Tatu ja Patu, elämä ja teot

ESITYS ON LOPPUUNMYYTY!

Linnateatterin esitys kulttuurisalissa.

 

Heidän valtava intonsa oppia uutta ja samalla kykynsä olla ymmärtämättä yhtään mitään ovat ominaisuuksia, joita vain harvoilla on.” Mirjam Mäki, Veeran äiti.

 

On tullut aika raottaa salaisuuden verhoa. Lavalle saapuvat Nouhau-säätiön Noubel-mitalipalkitut tutkijat Tatu ja Patu. Kuinka heistä tuli keppi-ihmisharrastajia ja kuinka vaikea oli Tatun ja Patun teini-ikä? Millainen on Outola - ihanuuksien ihmemaa – heidän itsensä kertomana ja muiden kuvittelemana? Myös Tatun ja Patun lapsuudesta kerrotaan totuuksia ihmisjärjelle käsittämättömin keinoin.

Tatu ja Patu, elämä ja teot on pullollaan hauskoja hetkiä, outoja asioita, riemukasta musiikkia ja ennennäkemättömiä paljastuksia. Linnateatterin uutuusnäytelmä on syväluotaus ja pintaraapaisu Outolan tunnetuimpien veljesten elämään. Sen tiedot perustuvat haastatteluihin ja saatavilla olleeseen arkistomateriaaliin. Kaikkien asioiden todenperäisyyttä ei kuitenkaan ole kyetty täysin varmistamaan.
Esitys sisältää myös outoja aakkosia.

Esityksen kesto on 40 minuuttia ja se sopii katsottavaksi n. 3-vuotiaasta eteenpäin.

Alkuperäisteos: Aino Havukainen ja Sami Toivonen
Ohjaus ja dramaturgia: Sami Rannila
Näyttelijät: Nestori Kyyrä, Kalle Tulander

Liput 5,- ennakkoon kirjastosta. Liput tulevat myyntiin tammikuun puolessa välissä. Ostamalla liput ennakkoon varmistat paikkasi salissa. Saliin mahtuu 180 katsojaa. Esitykseen ei ole enää saatavana lippuja. Loppuunmyyty!

| Split45
| Haapajärven hiihtoladut
| Haapajärven uimahalli
Kauppakatu 19, Haapajärvi