Musiikki

Päättyy

Tapahtumapaikka

Haapajärven kulttuurisali

Järjestäjä

Haapajärven kulttuuripalvelut
Kansanmusiikkiyhtye Rällän konsertit

Pohjois-Pohjalaisesta kansanmusiikia kolmessa konsertissa. Lastenkonsertti klo 16.30 ja Kansanmusiikkikonsertti klo 18.00 Kulttuurisalissa sekä ikäihmisten konsertti Koivikossa klo 13.00. Haapajärven kulttuuripalvelut tarjoaa näiden konserttien myötä musiikillisen piristysruiskeen pimenevään syksyyn.

Kansanmusiikkiyhtye Rällä keskittyy perinteiseen kansanmusiikkiin ja nimenomaan pohjoisen Suomen perinnemusiikkiin ja -tanssiin. Ammattimuusikoista koostuva yhtye on esiintynyt ympäri Suomea. Rällä osallistui tänä kesänä valtakunnalliseen Konsta Jylhä kilpailuun teemalla "Pohjoispohjalainen viulupelimanni Jaakko Haanpää", ja sijoittui hienosti toiseksi.

Lastenkonsertti klo 16.30

Lastenkonsertissa käydään läpi erilaisia kansanperinteemme soittimia ja esitellään niiden hauskaa ja monipuolista äänimaailmaa. Lisäksi kuullaan alueemme kansanmusiikkia ja kansanmusiikin lastenlauluja. 

Kansanmusiikkikonsertti klo 18.00

Kansanmusiikkikonsertissa käydään läpi musiikin ja tarinoiden voimin Pohjoisen Suomen musiikkiperinteitä. Ohjelmisto keskittyy Pohjois-Pohjanmaan perinteisiin, mutta mukana on myös musiikkia muualta pohjoisesta Suomesta ja Pohjanmaalta.

 

Rällä yhtye :

Osmo Hakosalo viulu (laulu, säkkipilli, munniharppu)

Erja Pätsi viulu (avainviulu)

Anne-Mari Kanniainen (haitari)

 

Konsertteihin on vapaa pääsy! Tervetuloa!

 

 

| Haapajärvi
| Haapajärven kirkko
| Ronkaalan rantapolku
| Haapajärven seurakuntakoti
Kauppakatu 19, Haapajärvi