Näyttelyt

Päättyy

Tapahtumapaikka

Haapajärven kirjasto

Järjestäjä

Haapajärven kulttuuripalvelut
#sanoistaviis, Esko Vanhalan runoja ja valokuvia

Pysähtymisiä koronan mahdollistamana.

Esko Vanhalan tuottamat runot ja valokuvat ovat esillä Haapajärven kirjastossa toukokuussa 2021. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Vuoden 2021 kevääseen tultaessa näyttely #sanoistaviis on jo nähnyt useiden paikkakuntien kirjastot alkaen Oulaisista. Runoissa soi koronakevät 2020 kaikissa sen sävyissään ja upeat valokuvat tukevat runojen sanomaa.

Näyttelymateriaali koostuu poiminnoista näyttelyn nimeä kantavasta kirjasta #sanoistaviis (ISBN 978-952-94-3358-2). Kirjassa on 57 valokuvaa ja 57 runoa, joiden syntytarina on viidessä sanassa, jotka somessa oleva seuraaja antoi Vanhalan Instagram-tilin kautta keväällä 2020. Nämä viisi sanaa löytyvät runosta ja niiden ympärille Vanhala on luonut runoihinsa tuokiokuvan sanaviisikon pohjalta.

Kirjan julkaisupäivänä 12.6.2020 Oulaisten kaupunginkirjastolla avattiin myös näyttely kirjan esittelyä ajatellen. Näyttely #sanoistaviis sisältää kirjasta 15 runoa ja 15 valokuvaa.

Runojen ja valokuvien kautta runoileva valokuvaaja haluaa pysähdyttää näyttelyvieraansa ihmiselämän rikkaan ja moninaisen mielenmaiseman äärelle. Taiteen äärellä voimme pysähtyä salatuimman äärelle itseä hoitaen. Vanhala toivoo näyttelyn tuovan lohtua ja iloa koronan yhä runnellessa arkea.

HUOM! Kirjasto on suljettu viikot 19 - 20.

| Haapajärven kirjasto
| Haapajärvi
| Haapajärvi
| Haapajärven kirjasto
Kauppakatu 19, 85800 Haapajärvi