Siirry sisältöön

Työpaikat

Haapajärven kaupungin tärkeä voimavara on henkilöstö. Huolehdimme henkilökunnan hyvinvoinnista mm. Kanttia ja kuntoa -toiminnalla, jolla on jo vuosien ajan kehitetty kaupungin työhyvinvointiin liittyviä asioita.

Kaupungin avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan kaupungin yleisellä ilmoitustaululla ja kotisivuilla. Lisäksi lyhennetty ilmoitus voidaan julkaista sanoma- tai ammattilehdessä.

Avoimista työpaikoista on tietoa myös työvoimaviranomaisten sivuilla www.mol.fi.
Kaupungin avoinna olevat työpaikat näet alla olevassa osiossa.

Haettavana vakinaista täyttämistä varten kiinteistönhoitajan toimi

Haapajärven kaupungin Tekniset palvelut hakee toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Hakijalta edellytämme kiinteistönhoitotehtäviin soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Lisäksi edellytämme hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kiinteistöautomaation tuntemusta.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu kiinteistönhoito- sekä kunnossapitotehtäviä kaupungin ja Haapajärven Vuokratalot Oy:n hallinnoimissa kiinteistöissä. Yleistyöaika on 38,75 h/viikko ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee lähettää 23.3.2018 klo 12:00 mennessä osoitteella Haapajärven kaupunki, Tekniset palvelut, PL 4, 85801 Haapajärvi. Kuoreen merkintä ”Kiinteistönhoitaja”.

Lisätietoja antavat kiinteistöpäällikkö Jouni Laajala, puh. 044-4456 147 ja tekninen johtaja Vesa Savolainen, puh. 044-4456 146.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.


Haapajärvi 27.2.2018
Tekniset palvelut, Haapajärven kaupunki