Siirry sisältöön

Tervetuloa Haapajärvelle


Haapajärvi sijaitsee sopivasti keskellä Suomea

Haapajärvi on useiden tunnettujen tuotemerkkien kotipaikka. Täällä valmistetaan Tiivi –ikkunoita, Hakki -pilkekoneita, KOME –perävaunuja ja Elega –keittiökalusteita ja lukuisia muita korkealaatuisia tuotteita.

Valtakunnallisesti arvokas Kalajokilaakson viljelymaisema on osa Haapajärveä. Maaseutu ja maatalous ovat vahvaa haapajärvistä perustaa.

Omakotirakentamiselle löytyy vaihtoehtoja. Järvimaisematontteja löytyy Savimäenpuhdon alueelta, jonne on rakennettu maan kaukolämpöverkko. Joten alueella on tarjolla maan halvinta Haapajärven Lämpö Oy:n toimittamaa kaukolämpöä.

Meillä myös koeajetaan valtakunnan ensimmäistä biokaasutraktoria. Haapajärven ammattiopistolla kokeillaan uutta ja kehitetään alueen bioalan osaamista.

Haapajärvellä järjestetään myös monenlaisia tapahtumia, niin urheilun, kulttuurin, järjestötoiminnan kuin liike-elämänkin saroilla. Toukokuussa järjestettävä Kevättä kaupungissa ja elokuussa järjestettävä Pidot Pitäjässä tapahtumat tekevät keskustasta iloisen myynti-, tapahtuma- ja kävelytorin. Haapajärvi -viikko on kesällä täynnä mitä erilaisimpia tapahtumia. Viikoittain vuoden aikojen mukaan pelataan ja kilpaillaan pesäpallo- ja yleisurheilukentillä, jäähallilla, monitoimitalolla, Kauniinkankaan moottoriurheiluradalla, Someron hiihtokeskuksessa ja muilla areenoilla.

Meillä osataan,

Juha Uusivirta
kaupunginjohtaja
Puh. 044 4456 113
juha.uusivirta@haapajarvi.fi