Siirry sisältöön

Miukeli

Miukeli on vuonna 2013 perustettu yhtye, jossa soittaa ja laulaa neljä Jokilaaksojen musiikkiopiston oppilasta Haapajärveltä. Yhtyeessä Anna soittaa harmonikkaa, Jennina pianoa, Emilia viulua ja Joonatan lyömäsoittimia. Lisäksi yhtyeen tytöt myös laulavat. Yhtyeen ikähaitari on 8-14 vuotta.

Yhtye on esiintynyt mm. Kaustisen kansanmusiikkifestivaalilla, Haapavesi Folk -festivaalilla, Oulaisten musiikkiviikoilla, Sata-Hämä Soi! -festivaalilla, Nuori Soittaa! -tapahtumassa Kuopiossa, Haapajärvellä Ernestin soitossa, Haapajärvi-viikon pääjuhlassa ja Nivalan nuorisoseuralla. Yhtye soittaa pääasiassa kansanmusiikkia ja pop-musiikkia.

Kesällä 2017 Miukeli esiintyy Teepiknikin lisäksi mm. Haapavesi Folk -festivaalilla 30.6., Nivalan jäähallissa 10.7. ja Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla päälavalla 12.7.

Yhtyeen haitaristi Anna on voittanut mm. Kaustisilla lasten pelimannikilpailun, Kroatiassa kansainvälisen harmonikkakilpailun sekä Sata-Häme Soi!:ssa kaksirivisten Suomen pelimannimestaruuden. Yhtyeen viulisti Emilia on voittanut ja tullut toiseksi kansainvälisessä Great Composers Competition -viulukilpailussa sekä saanut kunniamaininnan ENKOR-viulukilpailusta.


Miukelia voi kuunnella YouTubessa:
www.youtube.com/miukeli