Siirry sisältöön

HorrorVacui


HorrorVacui on Reisjärveltä sekä sen lähikuntien alueelta koottu yhtye, johon kuuluvat basisti Veera Jokela, kitaristi ja laulaja Vertti Jokela, kitaristi Jasper Ranta-Nilkku, rumpali Julius Ranta-Nilkku, kosketinsoittaja Jonna Mustikkaniemi sekä viulistit Rebekka Haukipuro ja Riina Åman.

Yhtyeen musiikkityyliä voisi kuvailla folk-sävytteiseksi metallimusiikiksi, mutta tehdessä kappalevalintoja tai biisisovituksia, tyylistä on lupa poiketa ja on poikettukin. Kasassa yhtye on ollut vajaa vuoden ja tuona aikana keikkojakin on kertynyt muutama. Keväällä HorrorVacui osallistui myös Ylivieskan akustiikassa järjestettyyn bändikatselmukseen, missä tuomareilta saatiin kuulla sekä positiivista palautetta, että vinkkejä lavaesiintymisen hiomiseen.
Yhtyeellä ei ole erityistä mottoa, mutta periaatteena soittamisessa on se, että musiikin parissa on hauskaa ja että kaikkien ääntä kuunnellaan. Tällä hetkellä yhtyeen settilista koostuu covereista sekä yhdestä omasta kappaleesta. Tavoitteena onkin alkaa kasvattaa settilistaa uusia keikkoja varten sekä mahdollisesti alkaa työstää lisää omia biisejä.