Siirry sisältöön

Päiväkoti Kartano

Päiväkoti Kartano
Mustolanperäntie 36
85800 HAAPAJÄRVI
Puh. 044 445 6710 / Hippiäiset
044 445 6269 / Peukaloiset
paivakoti.kartano@haapajarvi.fi

Päiväkodin johtaja
Anu Sippola

Puh. 044 445 6186
anu.sippola@haapajarvi.fi

Päiväkoti Kartano on 0 - 6 –vuotiaille lapsille tarkoitettu vuorohoitopäiväkoti. Aukioloaikamme määräytyy lasten hoidon tarpeen mukaisesti, tällä hetkellä olemme auki klo 5.05-23.45.

Päiväkoti Kartano sijaitsee Karjalahdenrannalla luonnon keskellä vanhassa ja idyllisessä Karjalahden Kartanossa. Koivukujan päässä toimivassa päiväkodissa on kaksi ryhmää; pienten ryhmä (0-3 -vuotiaiden) Hippiäiset ja 3-6 -vuotiaille tarkoitettu Peukaloiset.

  • Hippiäisistä huolehtivat lastentarhanopettaja Marja Törmänen, hoitajat Anna Kangas, Raija Korkiakoski ja Maire Peltoniemi sekä ryhmäavustaja Maire Kestikievari.
  • Peukaloisissa toimivat lastentarhanopettaja Pia Kinnunen, hoitajat Sari Lähetkangas ja Satu Vehkalahti sekä ryhmäavustaja Teija Jämsä.

Talon keittiö- ja siivoustöistä sekä lasten hoitotyössä avustaa perhepäivähoitaja Sirpa Prättälä.

Päiväkoti Kartano on luontopäiväkoti. Toimintaamme kuuluu luonnon tarkkailu eri vuodenaikoina. Teemme mm. luontoretkiä, tutustumme eläimiin ja kasveihin, ulkoilemme joka säällä, kierrätämme sekä askartelemme kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Myös sadut, lorut, laulut ja leikit kuuluvat päivittäiseen toimintaamme.

”Hyvän elämän runko perustuu toimivaan perushoitoon, joka luo mahdollisuuden uuden oppimiseen ja antaa turvaa arkipäivään pienimmällekin taaperolle.”

Päiväkoti Kartanon varhaiskasvatussuunnitelman voit ladata tästäpdf, 546 kb.