Siirry sisältöön

Päiväkoti Satulaakso

Puistokatu 75
85800 Haapajärvi
puh. 044 445 6270
paivakoti.satulaakso@haapajarvi.fi


Yksikön esimies:
Minna Hattunen
Varhaiskasvatuksen johtaja
puh. 044 445 6172
etunimi.sukunimi@haapajarvi.fi

Haapajärvellä toimivan päiväkoti Satulaakson tavoitteena on sadun ja leikin taianomaisessa maailmassa opetella arkielämän tietoja ja taitoja. Päivittäiseen toimintaan kuuluu yhteisiä hetkiä ja monipuolista tekemistä - ulkoilua, kädentaitojen harjoittelua, lauluja, tarinoita ja loruja, satuhierontaa sekä tietenkin lautapelejä ja vapaata leikkiä. Annamme aikaa myös rauhoittumiselle ja rentoutumiselle, läsnäolemisen taidon harjoittelulle sekä lapsista pulppuaville ideoille. Toiminnassamme otamme huomioon vuodenkiertoon ja juhlaperinteisiin liittyviä tapahtumia ja juhlistamme merkkipäiviä. Lisäksi erilaiset retket ovat osa toimintaamme.


Päiväkoti Satulaaksossa toimii esikoululaisten aamu- ja iltapäivähoito Reppulit sekä varhaiskasvatusryhmä Vekkulit 1-5 -vuotiaille lapsille, joiden hoidontarve on max 20 tuntia/viikko. Satulaakso on avoinna ma-pe klo 6:30-17:30. Vekkulit ryhmä kokoontuu ma-pe klo 8:30-12:30. Huomioithan, että varhaiskasvatusryhmä vaikuttaa perheelle maksettaviin tukiin ja on maksullista.

Satulaaksoon haetaan paikkaa varhaiskasvatuksen palvelutoimiston kautta tai tämän linkin kauttapdf, 89 kb.

Koulujen loma-aikoina Satulaakso on suljettuna eikä varhaiskasvatusryhmä Vekkulit kokoonnu. Reppulit -eskareille annetaan tarvittaessa kokopäivähoitopaikat toisista päiväkodeista.

Tästä voit lukea Päiväkoti Satulaakson esitteen.pdf, 657 kb

Satulaakson facebook-sivuille pääset tästä.

Tervetuloa!

Huom! Varhaiskasvatuskerhojen ja lapsiparkin toiminta siirtyy Ppky Selänteen perhekeskustoiminnaksi, talon toiseen päähän. Perhekeskuksen kerho- ja lapsiparkkitoiminta alkaa 5.9.2016 alkavalla viikolla. Toimintaan hakemisesta ilmoitetaan elokuun aikana paikallislehdessä. Perhekeskuksen tiloissa kokoontuu torstaisin myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvila.