Siirry sisältöön

Tietoa nuorisopalveluista

Laadukkailla ajan hengen mukaisilla nuorisopalveluilla ja moniammatillisella yhteistyöllä edistetään lasten, nuorten ja perheiden elämänhallintaa. Lapsia ja nuoria tuetaan osallisuuteen ja aktiivisuuteen. Eri toiminnoilla tarjotaan lapsille ja nuorille elämänhallintataitoja, tukea kasvuun, kehitykseen ja itsenäistymiseen sekä ajankohtaista tietoa ja kanavia osallistumiseen ja vaikuttamiseen omassa elämässä ja elinympäristössä.

Nuorisopalvelut toteuttaa vilpittömästi välittävää varhaista puuttumista. Ennaltaehkäisevä päihdetyö on läsnä kaikessa toiminnassa. Suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä edistetään mm. kansainvälisyys- ja kulttuurikasvatuksen avulla.

Toimintamuotoja ovat mm. * nuorisovaltuustotoiminta * nuorisotalotoiminta *nuorisotiedotus * työpajatoiminta * leirit * retket * toimintapäivät * kutosseikkailu * koulupäivystystoiminta Kuuloelin/yläaste, Termostaatti/lukio sekä Kahvihetket Hai:n toimipisteissä (liiketalouden osasto/ maa- ja metsätalousosasto) * ABIparkkitoiminta * Alueellinen Lasten ja nuorten kesätapahtumakalenteri * avustukset nuorisojärjestöille ja rekisteröimättömille nuorisoryhmille sekä viranomaistyöryhmätoiminta.

Moniammatillinen / poikkihallinnollinen yhteistyö ja yhteistyö kolmannensektorin, seurakunnan ja naapuri kuntien kanssa mahdollistaa monipuolisen nuorisotoiminnan kaupungissamme.

Nuorisopalveluiden yhteystiedot

Nuorisotoimisto
Kauppakatu 19

Postiosoite:
PL 58
85801 Haapajärvi

Nuoriso-ohjaaja
Miika Niskala
Puh. 044 4456 404
miika.niskala@haapajarvi.fi

Nuorisotalo Stolle
Kauppakatu 27
Puh. 044 4456 215