Kirikirjastojen verkkokirjasto, jossa voit selata Kirikirjastojen aineistoa, varata sekä uusia lainojasi. Verkkokirjasto pitää sisällään myös ajankohtaista tietoa tapahtumista sekä paljon erilaisia vinkkejä!

Naxos Music Library -musiikinkuuntelupalvelu on käytettävissä kirikirjastojen kirjastokorteilla kotona tai kirjastossa.

Kirjastot.fi on kirjastojen valtakunnallinen verkkopalvelutoimitus, jonka kautta saa yhteyden myös eri kirjastoihin ja kirjastoalan ryhmiin.

Kysy kirjastonhoitajalta on kirjastojen yhteinen verkkotietopalvelu. Mukana vastaamassa on 75 kirjastoa.

Löydät Kirjastokaistalta videoita ja radio-ohjelmia kirjoista ja kirjailijoista sekä kirjastoista ja niiden palveluista

Finna on hakupalvelujen kokonaisuus, johon kuuluu monia sivustoja valtakunnallisen finna.fi:n lisäksi. Finna.fi tuo Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen aineistot kaikkien saataville.

Musiikkikirjastot.fi -sivustolta löydät musiikkikirjastojen vinkit ja verkkopalvelut yhdestä paikasta.

eKirjasto tarjoaa käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.

Digi.kirjastot.fi kokoaa yleisten kirjastojen digitoitua aineistoa yhteen palveluun ja helpottaa sen löydettävyyttä.

Celia on valtion rahoittama ja ylläpitämä erikoiskirjasto, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa – esim. äänikirjoina, pistekirjoina ja elektronisina kirjoina.

Viittomakielinen kirjasto on Kuurojen Liiton kirjasto ja tietopalvelu on kaikille avoin kuurojen ja viittomakielialan erikoiskirjasto, joka tarjoaa tietoa kuurojen historiasta, kulttuurista, opetuksesta ja viittomakielistä.

KirjastoVirma on pohjoispohjaisen kulttuurin sivusto, jonka tavoitteena on tuoda yhteiseen käyttöön alueen omaa identiteettiä kuvaavaa aineistoa ja historiaa.

Voit hakea Ostrobotniasta Pohjois-Pohjanmaan henkilöihin, rakennuksiin, luontoon, kulttuuriin, yhteisöihin ym. liittyvää aineistoa.

Oulun Arkki sisältää vanhaa Pohjois-Pohjanmaata käsittelevää kirjallisuutta ja erilaisia pienpainatteita digitaalisessa muodossa.

Pakkala -kirjailijahakemisto sisältää tietoa Pohjois-Pohjanmaalla syntyneistä tai merkittävän osan elämästään alueella asuneista kirjailijoista, harrastajakirjoittajista ja sarjakuvataiteilijoista.