Kuva kertoo tarinaa

sarjakuvakirja ehdotuksia vitos- ja kutosluokkalaisille

Hopeanuoli

Gin on hopeanharmaa, tiikeriraitainen Akita-koira. Tiikeriraitaisena sitä odottaa ennalta määrätty kohtalo; tulla karhukoiraksi. Ginin isä Riki on kylänsä paras karhukoira, mutta kun se häviää taistelun hirvittävää Akakabuto-karhua vastaan, Gin saa karhusta elinikäisen vihollisen. Ginin ollessa vasta pentu, alkaa sen kova koulutus isänsä veroiseksi karhukoiraksi.

tai

Weed

Weed on pieni rohkea akita-koiran pentu, joka lähtee etsimään legendaarista isäänsä, Giniä. Vaarojen täyttämä matka kohti Ouun vuoria alkaa, kun Weedin emo kuolee. Pelkurimainen, mutta hyväsydäminen GB päättää liittyä pienen pennun matkaseuraksi. Mitä heitä mahtaa odottaa Ouun vuorilla, jossa Ginin huhutaan hallitsevan koirien paratiisia?

Aku Ankka taskukirja

Hulvatonta ja riemuskasta menoa

Tenavat sarjakuvat

Tämä porukka viettää aikaa yhdessä miettien maailman menoa, koulua, ystäviä ja tulevia otteluita.

Simpsonit sarjakuva

Hupisarjakuva Simpsonien ongelmaperheestä

Kati Närhen

Saniaislehdon salaisuudet tai

Salaliittoteorioita kehittelevä orpotyttö Agnes tutkii mysteereitä. Albumi koostuu yhdestätoista tarinasta, joiden taustalla häälyy Agnesin vanhempien arvoitus. Agnes ei tiedä vanhemmistaan juuri mitään; isoisästä hän on nähnyt jalat valokuvassa. Agnes asuu mummonsa kanssa, joka vastaa kiusallisiin kysymyksiin heittämällä humpaksi. Onneksi teinitytön arki on täynnä pienempiäkin ongelmia: Nikke Knatterton -tyylisellä suoruudella selvitetään paitsi apteekkarin biologiset tutkimusretket myös alusvaateputiikin omistajan todellinen minä.

Mustasuon mysteeri

Orpotyttö Agneksen salapoliisitutkimukset jatkuvat nyt sisäoppilaitoksen salaperäisessä kuiskeessa. Agnes saa kuulla koulusta katoavan surullisia tyttöjä. Viimeinkin järkevää tekemistä! hän tuumaa ja saa herkullisia vihjeitä opettajakunnan salaisuuksista sekä vanhempiensa kohtalosta. Vaan lopulta Agnes on itsekin tulla surun - ja kadon - omaksi..

Tex Willer sarjakuva

Lännen lujanyrkkinen ja tarkkasihtinen legenda ratsastaa vaaroja kaihtamatta Amerikan kesyttömillä seuduilla kurittamassa konnia.

Joann Sfarin mukaelma antoine de Saint-Exupéryn romaanista

Pikku prinssi

Pikku Prinssin tarina alkaa lentokoneen pakkolaskulla Saharaan. Lentäjä on yksin tuhannen kilometrin päässä asutuilta alueilta. Hän nukahtaa ja herää aamulla pieneen ääneen. "Piirrä minulle lammas", vaatii vihreäasuinen poika, joka ei vaikuta lainkaan eksyneeltä, vaan alkaa kertoa lentäjälle itsestään. Tämä saa kuulla Asteroidi B 612:n ihmeistä, pikkumiehen työnetsinnästä toisilla taivaankappaleilla sekä lopulta tapahtumista Maa-tähdellä. Siellä poika etsii ihmisiä, mutta kohtaa kukkia, käärmeen sekä ketun, jolta oppii, että ainoastaan sydämellä näkee hyvin.

Milla Paloniemen

Veera ja minä

Kiroilevan siilin tekijän, Milla Paloniemen uutuusalbumi on kertomus
Millan Veera-koiran olemuksesta.

Fruits Basket -sarjakuva

Kohtalon kolhima, asunnottomaksi jäänyt lukiolaistyttö Tooru Honda päätyy asumaan suositun mutta viileän luokkatoverinsa taloon. Pian hänelle selviää syy nuorukaisen eristäytyvään luonteeseen: tämä kuuluu sukuun, jonka jäsenet muuttuvat joksikin kiinalaisen eläinradan eläimeksi syleillessään vastakkaista sukupuolta! Alkaa hulvaton yhteiselämä, joka jättää jälkensä jokaiseen talon asukkaaseen...Fruits Basket on herkullinen yhdistelmä tilannekomediaa ja koskettavia kohtaloita. Mukana on myös ripaus jännitystä sekä romantiikkaa.