Siirry sisältöön

TeaBagPackers julkaisee Haapajärvellä kuvatun teeaiheisen videon 6.12.2017 osoitteessa Youtube - goo.gl/BGP1ss

https://www.youtube.com/channel/UCXmUN1z0Kelif8HZntrdxCA

Teekuppikokoelma ylitti 750 lahjoituksen rajapyykin

Esko Hirviniemi lahjoitti teekuppikokoelmaan Pohjois-Kyprokselta hankitun teekuppiparin lautasineen lahjarasiassa. Kyproksen kartalla koristellut astiat rikkoivat 750 lahjoituksen rajapyykin. Astioita on toki lahjoitettu senkin jälkeen.

Ossi Valpio esittelee kaupunginjohtaja Juha Uusivirralle sekä teeisännälle ja -emännälle Sri Lankalta tuotua kuppia Mikkelin markkinoilla 29.9.2017. Kupin on lahjoittanut Lumbinin teetehtaan toimitusjohtaja Chaminda Jayawardena. Teelaatujen maisteluun käytetty kuppi on lahjoitus numero 756.

Teekupin lahjoitus ikuistettiin TeaBag Pacers -videosarjaan. Matti Partanen kuvaa, Krister Häll huolehtii äänistä ja Ossi Valpio selostaa.

Teetoimikunta tarjosi teetä ja pikkuleipiä Mikkelin markkinoilla 29.9.2017 Karjalahden palvelukeskuksessa. Tarjoilemassa teemäntä Pirkko Harju ja Erkki Leppälä. Taustalla teeisäntä Kyösti Niinikoski jututtaa markkinavieraita.

700:n kupin kokoelmaan lahjoitti Marko Niskanen ja se on peräisin Pihkovasta, Venäjältä (kuvassa oikealla). Teetoimikunta muisti Markoa kukkasin ja teeaiheisella lahjasetillä. Myös Uudesta-Seelannista, Floridasta, Beetlehemistä, Venäjältä ja Tansaniasta saatiin tuliaisia. Kiitoksia Marko, Paavo Lähetkangas, Jorma ja Eila Niinikoski sekä kaikki lahjoittajat vuosien varrelta!

Valtakunnallisena Teen päivänä 6.2. käytiin tervehtimässä turvapaikanhakijanuoria

Teeisäntä ja tee-emäntä kävivät valtakunnallisen Teen päivän kunniaksi tarjoamassa teetä Haapajärven turvapaikanhakijanuorille. Lämminhenkisen teehetken aikana esiteltiin Haapajärveä, laulettiin ja naurettiin. Haapajärvi-teen ohella maisteltiin teeleipiä sekä hillolla että hunajalla.

Kauneimmat teekupit on äänestetty

Keväästä syksyyn jatkunut kauneimman teekupin äänestys on nyt saatu päätökseen. Kaikkiaan kaupungintalon aulassa olleeseen äänestyslippaaseen kertyi 79 ääntä ja kauneimmiksi kupeiksi valikoituivat täpärästi tasaäänin ehdokkaat numeroilla 622 ja 273.

Äänestäjien kesken arvottiin kaksi teeaiheista lahjasettiä, jotka lähtivät Ouluun ja Nivalaan. Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille äänestäneille!