Siirry sisältöön

Teekuppikokoelma ylitti 700 lahjoituksen rajapyykin

700:n kupin kokoelmaan lahjoitti Marko Niskanen ja se on peräisin Pihkovasta, Venäjältä (kuvassa oikealla). Teetoimikunta muisti Markoa kukkasin ja teeaiheisella lahjasetillä. Myös Uudesta-Seelannista, Floridasta, Beetlehemistä, Venäjältä ja Tansaniasta saatiin tuliaisia. Kiitoksia Marko, Paavo Lähetkangas, Jorma ja Eila Niinikoski sekä kaikki lahjoittajat vuosien varrelta!

Valtakunnallisena Teen päivänä 6.2. käytiin tervehtimässä turvapaikanhakijanuoria

Teeisäntä ja tee-emäntä kävivät valtakunnallisen Teen päivän kunniaksi tarjoamassa teetä Haapajärven turvapaikanhakijanuorille. Lämminhenkisen teehetken aikana esiteltiin Haapajärveä, laulettiin ja naurettiin. Haapajärvi-teen ohella maisteltiin teeleipiä sekä hillolla että hunajalla.

Kauneimmat teekupit on äänestetty

Keväästä syksyyn jatkunut kauneimman teekupin äänestys on nyt saatu päätökseen. Kaikkiaan kaupungintalon aulassa olleeseen äänestyslippaaseen kertyi 79 ääntä ja kauneimmiksi kupeiksi valikoituivat täpärästi tasaäänin ehdokkaat numeroilla 622 ja 273.

Äänestäjien kesken arvottiin kaksi teeaiheista lahjasettiä, jotka lähtivät Ouluun ja Nivalaan. Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille äänestäneille!